طرز تهیه روکر پرتقال؛ دسری شیک و خوشمزه برای مهمانیها
روکر پرتقال خانگی؛ دسری آسان و متفاوت برای عصرانه در این بخش، علاقهمندان به آشپزی خانگی و دسرهای خوشمزه، با طرز تهیه روکر پرتقال مخصوص آشنا خواهند شد. این دسر، یک میانوعده عالی و گزینهای ایدهآل برای کسانی است که به دنبال دسرهای فصل هستند. اگر قصد دارید انواع کیکها و شیرینیهای مخصوص فصل را […]
روکر پرتقال خانگی؛ دسری آسان و متفاوت برای عصرانه
در این بخش، علاقهمندان به آشپزی خانگی و دسرهای خوشمزه، با طرز تهیه روکر پرتقال مخصوص آشنا خواهند شد. این دسر، یک میانوعده عالی و گزینهای ایدهآل برای کسانی است که به دنبال دسرهای فصل هستند.
اگر قصد دارید انواع کیکها و شیرینیهای مخصوص فصل را تهیه کنید، با ما در آرگا همراه باشید. در این قسمت، با طرز تهیه روکر پرتقال محبوب آشنا میشوید؛ دسری ویژه و خوشمزه با طعمی بینظیر.
روکر پرتقال؛ دسری مناسب فصل
دسر روکر، دسری پرطرفدار است که با انواع فیلینگها تهیه میشود. در این بخش، قصد داریم این روکر را با استفاده از فیلینگ پرتقال، که مناسب فصل است، به شما آموزش دهیم. برای مشاهده طرز تهیه پای مرنگ پرتقال و پاناکوتای پرتقال با دستورهای دیگر، میتوانید به لینکهای مربوطه مراجعه کنید.
مواد اولیه:
ژله پرتقال: ۱ بسته
شکر: ۱۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۱ و نیم لیوان
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: ۴ لیوان
خامه صبحانه: ۱ بسته
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
پرتقال: چند عدد
پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور: ۱ بسته

طرز تهیه روکر پرتقال:
این دسر خوشمزه و ویژه را میتوانید با یک رسپی ساده در این بخش تهیه کنید. برای آماده کردن این دسر، ابتدا باید پرتقالها را پوست کنده و کنار بگذارید. شما میتوانید از قالبهایی با طرحهای مختلف استفاده نمایید. قالب آفتابگردان ایده جذابی برای این دسر میباشد.
مقداری ژله پرتقال را درون ظرفی ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید. در ادامه روی حرارت کتری بن ماری نمایید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کنار بگذارید. مواد ژله تهیه شده را درون قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
در این مرحله باید مواد دیگر دسر را تهیه کنید. شیر را به همراه نشاسته ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید. مقداری شکر و آرد به مواد مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا درون مواد شیر شما یکدست شود.
مقدار پودر ژلاتین درون ظرف ریخته و به آن شیر اضافه کنید. مواد را روی حرارت کتری با ماری کرده تا پودر ژلاتین باز شود. در ادامه شیر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد.
به آن مقداری وانیل اضافه کنید. در مرحله بعد باید کمی از مواد شیر را برداشته و بعد از سرد شدن خامه را به آن اضافه کنید. خامه را به خوبی با همزن هم زده تا درون مواد شیر یکدست شود.
در ادامه مواد خامهای را به شیر روی حرارت اضافه کرده و خوب هم بزنید. برای اینکه شیر بریده نشود، میتوانید به آن زمان داده تا کمی خنک شده بعد خامه را به آن اضافه کنید.
مواد شما باید بافتی مانند فرنی داشته باشد. مواد را از روی حرارت برداشته و بیسکویتهای پتی پور را تکه تکه کرده و به مواد خود اضافه نمایید. در قسمت بعدی بعد از بسته شدن ژله یک لایه از پرتقالهای اسلایس شده را قرار دهید.
در مرتبه بعدی مواد فرنی مانند را روی پرتقالها ریخته و حالا دسر را درون یخچال نگهداری کنید تا به خوبی بسته شود. در صورت دلخواه میتوانید پرتقال را در ابتدای قالب قرار دهید. ابتدا پرتقالها را بگذارید و پودر ژله پرتقال را روی آن بریزید. بعد از بسته شدن دسر فرنی مانند خود را روی لایه اول ریخته و درون یخچال گذاشته تا بسته شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید