طرز تهیه پاناکوتا لبو: دسری خوشمزه و چشم نواز برای همه سلیقهها
دستور تهیه پاناکوتای لبو این دسر محبوب و خاص، دستور تهیه سادهای دارد و میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی و مهمانیهای شما باشد. در ادامه با نحوه تهیه این دسر خوشمزه آشنا میشوید. مواد اولیه شیر: ۲ لیوان شکر: ۱ لیوان آب لبو: ۱ لیوان پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری […]
دستور تهیه پاناکوتای لبو
این دسر محبوب و خاص، دستور تهیه سادهای دارد و میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی و مهمانیهای شما باشد. در ادامه با نحوه تهیه این دسر خوشمزه آشنا میشوید.
مواد اولیه
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
آب لبو: ۱ لیوان
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری
خامه: ۱ بسته
وانیل: ¼ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتای لبو
برای تهیه این دسر ویژه و خوشمزه، ابتدا باید شیر، شکر و آب لبو را با یکدیگر ترکیب کنید. مواد را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه مواد روی حرارت به جوش آمد، مقداری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا پودر ژلاتین درون مواد باز شود.
میتوانید ابتدا پودر ژلاتین را درون کاسهای با مقدار آب سرد باز کرده و بعد از باز شدن به مواد روی حرارت اضافه کنید. بعد از اینکه مواد شما روی حرارت به جوش آمد، مرتب مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و مواد شما یکدست شود.
در ادامه، بعد از اینکه مواد شما روی حرارت جوشید، باید مقداری گلاب و وانیل به آن اضافه کنید. این کار را در مرحله آخر انجام دهید تا عطر گلاب و وانیل حفظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا دسر کمی از دما بیفتد.
بعد از اینکه مواد شما از دما افتاد، مقداری خامه درون کاسه ریخته و مقداری از مواد دسر را به آن اضافه کنید و خوب با چنگال هم بزنید تا پر شود. در ادامه خامه را درون مواد دسر خود ریخته و خوب هم بزنید. بعد از اینکه خامه باز شد، مواد را کنار بگذارید.
درون قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد دسر پاناکوتا را درون آن بریزید و به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال نگهداری کنید تا بسته شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید و نوش جان کنید. روی دسر را میتوانید با انواع بیسکویت و پودر تزیین کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پاناکوتای لبو، میتوانید این دسر را با بستنی وانیلی نیز ترکیب کرده و نوش جان کنید. همچنین میتوانید این دسر را در قالبهای تک نفره سرو کرده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید. در صورت دلخواه میتوانید لبوها را با قالبهای مختلف گل و قلب قالب زده و روی سطح دسر را با استفاده از این لبوهای قالب زده تزیین کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید