اسفناج پلو: طعمی لذیذ و رنگین
طرز تهیه اسفناج پلو: یک غذای سبز و خوشمزه اسفناج پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و رنگ سبز جذابی که دارد، طرفداران زیادی دارد. این غذا سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است و برای سلامتی بسیار مفید است. در ادامه، طرز تهیه اسفناج پلو را به […]
طرز تهیه اسفناج پلو: یک غذای سبز و خوشمزه
اسفناج پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و رنگ سبز جذابی که دارد، طرفداران زیادی دارد. این غذا سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است و برای سلامتی بسیار مفید است. در ادامه، طرز تهیه اسفناج پلو را به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم:
مواد لازم:
اسفناج تازه: ۱ کیلوگرم
برنج: ۳ پیمانه
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۴ حبه
روغن: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آماده کردن اسفناج: اسفناجها را خوب بشویید و ساقههای اضافی آن را جدا کنید. سپس اسفناجها را خرد کنید.
تفت دادن اسفناج: در یک تابه بزرگ، روغن را داغ کنید و پیاز خرد شده و سیر رنده شده را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس اسفناج خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
اضافه کردن ادویهها: زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به اسفناج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پخت برنج: برنج را از قبل خیس کنید و سپس آن را آبکش کنید. در قابلمه مناسب، روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر (مثل سیب زمینی، نان یا سیب) را قرار دهید. برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید و لایه لایه برنج و اسفناج را روی هم بچینید.
دم کشیدن برنج: به برنج آب جوش اضافه کنید به طوری که حدود ۲ بند انگشت از روی برنج آب باشد. سپس درب قابلمه را دم کنی بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
سرو کردن: بعد از گذشت زمان مورد نظر، دم کنی را بردارید و زعفران دم کرده را روی برنج بریزید. سپس اسفناج پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با گوشت کوبیده، مرغ یا ماست سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعمدار کردن بیشتر اسفناج پلو میتوانید از کمی کشمش، گردو یا زرشک استفاده کنید.
برای اینکه اسفناج پلو رنگ سبز تازهتری داشته باشد، میتوانید از کمی آب لیمو ترش استفاده کنید.
برای اینکه برنج شما زودتر دم بکشد، میتوانید از قابلمههای مخصوص دم کردن برنج استفاده کنید.
اگر دوست دارید اسفناج پلو شما روغنیتر باشد، میتوانید مقدار روغن را در مرحله تفت دادن اسفناج بیشتر کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید