باقلوای کدو حلوایی: طعم پاییزی در هر لقمه
باقلوای پاییزی با کدو حلوایی: ترکیبی خوشمزه از سنت و نوآوری باقلوا کدو حلوایی، یک دسر پاییزی خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب طعم شیرین کدو حلوایی و تردی باقلوا، تجربه چشایی بینظیری را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: مواد لازم برای تهیه […]
باقلوای پاییزی با کدو حلوایی: ترکیبی خوشمزه از سنت و نوآوری
باقلوا کدو حلوایی، یک دسر پاییزی خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب طعم شیرین کدو حلوایی و تردی باقلوا، تجربه چشایی بینظیری را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه باقلوای کدو حلوایی:
برای خمیر یوفکا:
آرد گندم: ۵۰۰ گرم
آب ولرم: ۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
برای مواد میانی:
کدو حلوایی پخته و رنده شده: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شده: ۱ پیمانه
کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
برای شربت:
شکر: ۲ پیمانه
آب: ۱ پیمانه
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تهیه خمیر یوفکا:
آرد، نمک و روغن را مخلوط کنید و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت ورقهای نازک باز کنید.
تهیه مواد میانی:
کدو حلوایی پخته و رنده شده را با شکر، دارچین و هل مخلوط کنید.
گردو و کشمش را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مونتاژ باقلوا:
کف ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید.
یک لایه یوفکا پهن کرده و روی آن را با روغن چرب کنید.
یک لایه از مواد میانی را روی یوفکا بریزید.
این مراحل را تا پایان یوفکاها تکرار کنید و لایه آخر را با روغن چرب کنید.
باقلوا را به شکل دلخواه برش بزنید.
پخت باقلوا:
باقلوا را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید تا طلایی شود.
تهیه شربت:
شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
آب لیمو را اضافه کرده و اجازه دهید شربت غلیظ شود.
باقلوا داغ را با شربت سرد آغشته کنید.
سرو:
باقلوا را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعمها به خورد هم بروند.
باقلوای پاییزی با کدو حلوایی را به همراه بستنی یا چای سرو کنید.
برای تهیه خمیر یوفکا میتوانید از خمیر آماده نیز استفاده کنید.
میتوانید به جای کشمش از میوه خشک دلخواه دیگری نیز استفاده کنید.
برای تزیین باقلوا میتوانید از پودر پسته یا بادام استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی آب پرتقال یا آب نارنج به شربت اضافه کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید