بیبیمباپ کرهای؛ دستور تهیه یکی از معروفترین غذاهای سنتی کره
آموزش مرحلهبهمرحله طرز تهیه بیبیمباپ؛ غذای خوشرنگ و خوشعطر کرهای بیبیمباپ یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی کرهای است که به معنای “برنج مخلوط” است. این غذا ترکیبی هنرمندانه از برنج داغ، گوشت مزهدار شده، سبزیجات متنوع و رنگارنگ، سس مخصوص و یک تخممرغ نیمرو است. اگر به دنبال تجربه آشپزی کرهای هستید، دستور […]
آموزش مرحلهبهمرحله طرز تهیه بیبیمباپ؛ غذای خوشرنگ و خوشعطر کرهای
بیبیمباپ یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی کرهای است که به معنای “برنج مخلوط” است. این غذا ترکیبی هنرمندانه از برنج داغ، گوشت مزهدار شده، سبزیجات متنوع و رنگارنگ، سس مخصوص و یک تخممرغ نیمرو است. اگر به دنبال تجربه آشپزی کرهای هستید، دستور پخت بیبیمباپ یک گزینه عالی و هیجانانگیز است.

مواد اولیه مورد نیاز
برای برنج و پروتئین:
برنج: ۳۰۰ گرم
آب: ۴۵۰ گرم
گوشت راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد (برای هر نفر)
کیمچی: به مقدار لازم (برای سرو)
نمک: به مقدار لازم
برای سبزیجات:
جوانه سویا: ۱۰۰ گرم
اسفناج: ۱۰۰ گرم
خیار: ۱ عدد
کدو: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد

برای سس و مرینیت گوشت:
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده: نصف قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: به مقدار لازم
سرکه برنج: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه بیبیمباپ (گام به گام)
گام ۱: آمادهسازی برنج و مزهدار کردن گوشت
پخت برنج: برنج را به روش کته (ترجیحاً در پلوپز یا قابلمه با درب محکم) تهیه کنید. پس از پخت، درب آن را بگذارید تا برنج گرم بماند.
مرینیت گوشت: گوشت راسته گوساله را به صورت ورقههای نازک برش بزنید. در یک ظرف، گوشتهای ورقهای را با ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد، سس سویا، شکر، سیر له شده، پیازچه خرد شده و کنجد بو داده مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
استراحت: گوشت مزهدار شده را حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
گام ۲: آمادهسازی سبزیجات (بلانچ و طعمدهی)
جوانه سویا: آب را در یک قابلمه به جوش آورید و کمی نمک به آن اضافه کنید. جوانههای سویا را درون آب جوش ریخته و پس از چند دقیقه خارج کنید. آنها را فوراً در ظرف حاوی آب و یخ بریزید تا بافت ترد خود را حفظ کنند.
طعمدهی به جوانهها: پس از آبکشی مجدد و جدا کردن پوستههای رویی، به جوانهها کمی سیر له شده، روغن کنجد، فلفل، نمک و کنجد بو داده اضافه کنید.
اسفناج و قارچ: اسفناج را نیز به روش بلانچ کردن و خنکسازی سریع آماده و مزهدار نمایید. قارچهای خرد شده را جداگانه در کمی روغن تفت دهید.
سایر سبزیجات: خیار، کدو و هویج را به صورت خلال یا نواری خرد کنید.

گام ۳: پخت گوشت و تهیه سس
سرخ کردن گوشت: گوشتهای مرینیت شده را در تابهای با حرارت متوسط تفت دهید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید.
تهیه سس: سس خود را با ترکیب سرکه برنج، سیر له شده، روغن کنجد، دانه کنجد و کمی نمک (یا خمیر فلفل کرهای برای طعم تندتر) آماده کنید.
گام ۴: سرو نهایی بیبیمباپ
مونتاژ غذا: برنج کته گرم را در ته یک ظرف بزرگ و گود (ترجیحاً کاسه) بریزید.
چینش مواد: ورقههای گوشت سرخ شده را در کنار برنج قرار دهید.
تزئین با سبزیجات: سبزیجات آماده شده (اسفناج، هویج، خیار، کدو، جوانه و قارچ) را به صورت منظم و رنگارنگ در اطراف گوشت و برنج بچینید.
تخممرغ: یک تخممرغ را به صورت نیمرو (با زردهی عسلی) تهیه کرده و در مرکز غذا قرار دهید.
این غذای مخصوص و ساده به همین سادگی آماده است. هنگام سرو، سس مخصوص را روی مواد ریخته و تمام اجزا را با هم مخلوط کنید و از طعم اصیل این غذای کره ای لذت ببرید. نوش جان!
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید