زرشک پلو با مرغ: مجلسی، خوشمزه و پرطرفدار
زرشک پلو با مرغ: مجلسی، خوشمزه و پرطرفدار! طعم ترش و شیرین زرشک و مرغی که به بهترین شکل پخته شده، ترکیبی بینظیر برای یک غذای خاطرهانگیز! زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دلیل طعم بینظیر و ظاهر مجلسیاش، در بسیاری از مهمانیها و دورهمیها سرو میشود. این غذا […]
زرشک پلو با مرغ: مجلسی، خوشمزه و پرطرفدار!
طعم ترش و شیرین زرشک و مرغی که به بهترین شکل پخته شده، ترکیبی بینظیر برای یک غذای خاطرهانگیز!
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دلیل طعم بینظیر و ظاهر مجلسیاش، در بسیاری از مهمانیها و دورهمیها سرو میشود. این غذا به دو صورت با مرغ ریش ریش شده یا مرغ تکهای پخته میشود و شما میتوانید مطابق سلیقه خودتان آن را تهیه کنید.
در این مطلب، طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را به صورت آسان و تصویری به شما آموزش میدهیم تا بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم (برای 4 نفر):
مرغ:
500 گرم ران مرغ
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
2 لیوان آب
برنج:
2 پیمانه برنج ایرانی
3 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
زرشک:
1/2 پیمانه زرشک
1/4 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری گلاب
زعفران:
به مقدار لازم
مقداری آب جوش
تخمه:
به مقدار دلخواه (تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، خلال بادام و …)
مراحل پخت:
1. پخت مرغ:
ران مرغ را بشویید و به تکههای دلخواه خرد کنید. (تصویر 1)
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمهای با روغن مایع تفت دهید تا شفاف شود. (تصویر 2)
سیر را نیز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر بلند شود. (تصویر 3)
تکههای مرغ را به پیازها اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا مرغ به طور کامل سرخ شود. (تصویر 4)
رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ رب باز شود. (تصویر 5)
2 لیوان آب به مرغ اضافه کنید و حرارت را کم کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد و جِرمی که از مرغ جدا میشود را با قاشق جمع کنید. (تصویر 6)
2. پخت زرشک:
زرشک را پاک کنید و بشویید. (تصویر 7)
در قابلمهای آب، شکر و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
زرشک را به شربت اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا زرشک پخته و رنگ آن قرمز شود. (تصویر 8)
حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید زرشک خنک شود.
3. دم کردن برنج:
برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
در قابلمهای آب به جوش برسانید و برنج را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه برنج به جوش آمد، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 20 تا 25 دقیقه دم بکشد.
4. زعفران دم کردن:
مقداری زعفران را در هاون یا آسیاب پودر کنید.
به زعفران پودر شده، مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا زعفران دم بکشد.
5. سرو زرشک پلو با مرغ:
برنج را در ظرف مورد نظر بریزید و با زعفران دم کرده تزیین کنید.
مرغ پخته شده را روی برنج قرار دهید.
زرشک پخته شده را روی مرغ و برنج بریزید.
تخمه دلخواهتان را روی زرشک
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید