زیتون پرورده خانگی: طعمی بینظیر که هرگز فراموش نمیکنید
طرز تهیه زیتون پرورده با پیاز: چاشنی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی زیتون پرورده یکی از چاشنیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم ترش و ملس خود، طعم غذاهای مختلف را دلچسبتر میکند. در ادامه طرز تهیه زیتون پرورده با پیاز را به شما آموزش میدهیم. مواد لازم: زیتون بدون هسته (به مقدار دلخواه) […]
طرز تهیه زیتون پرورده با پیاز: چاشنی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی
زیتون پرورده یکی از چاشنیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم ترش و ملس خود، طعم غذاهای مختلف را دلچسبتر میکند. در ادامه طرز تهیه زیتون پرورده با پیاز را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
زیتون بدون هسته (به مقدار دلخواه)
پیاز (2 عدد متوسط)
سیر (3 حبه)
رب انار (2 قاشق غذاخوری)
آبغوره (2 قاشق غذاخوری)
نعناع خشک (1 قاشق غذاخوری)
شوید خشک (1 قاشق غذاخوری)
گشنیز خشک (1 قاشق غذاخوری)
نمک و فلفل سیاه (به مقدار دلخواه)
روغن زیتون (برای تزیین)
طرز تهیه:
آماده سازی زیتون: زیتونها را شسته و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
آماده سازی پیاز و سیر: پیاز و سیر را رنده کنید.
مخلوط کردن مواد: همه مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.
طعمدار کردن: مقدار نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط کنید.
تزیین: زیتون پرورده را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی روغن زیتون تزئین کنید.
زیتون: میتوانید از هر نوع زیتونی که دوست دارید استفاده کنید. زیتون سبز و سیاه هر دو برای تهیه زیتون پرورده مناسب هستند.
سبزیجات: علاوه بر نعناع، شوید و گشنیز، میتوانید از سبزیجات خشک دیگری مانند آویشن یا مرزه نیز استفاده کنید.
تندی: اگر دوست دارید زیتون پرورده تندتری داشته باشید، میتوانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید یا مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
طعم ترش: برای افزایش طعم ترش زیتون پرورده، میتوانید مقدار آبغوره را بیشتر کنید.
زمان ماندگاری: زیتون پرورده را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید. این غذا تا چند روز قابل نگهداری است.
پیشنهاد سرو:
زیتون پرورده را میتوانید به عنوان پیش غذا، کنار غذاهای اصلی یا به عنوان چاشنی سالاد سرو کنید. همچنین میتوانید از آن برای تهیه ساندویچ استفاده کنید.
برای تهیه زیتون پرورده با طعم متفاوت، میتوانید از میوههایی مانند انار یا آلبالو نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید زیتون پرورده شما بافت نرمتری داشته باشد، میتوانید زیتونها را کمی له کنید.
برای تزیین زیتون پرورده میتوانید از دانههای انار، گردو خرد شده یا سبزیجات تازه استفاده کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید