سالاد زردآلو و هویج
تهیه سالاد زردآلو و هویج: یک سالاد تابستانی خوشمزه و مقوی سالاد زردآلو و هویج یک سالاد سبک، خوشمزه و سرشار از ویتامین است که برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. ترکیب طعم شیرین زردآلو با تندی ملایم هویج و طراوت سبزیجات تازه، یک تجربه لذیذ را برای شما به ارمغان میآورد. مواد لازم: […]
تهیه سالاد زردآلو و هویج: یک سالاد تابستانی خوشمزه و مقوی
سالاد زردآلو و هویج یک سالاد سبک، خوشمزه و سرشار از ویتامین است که برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. ترکیب طعم شیرین زردآلو با تندی ملایم هویج و طراوت سبزیجات تازه، یک تجربه لذیذ را برای شما به ارمغان میآورد.
مواد لازم:
زردآلو: 4 عدد (نصف شده و هسته گرفته شده)
هویج: 2 عدد (رنده شده)
خیار: 1 عدد (خرد شده)
کاهو: به مقدار لازم (خرد شده)
پیاز قرمز: نصف عدد (خرد شده)
جعفری خرد شده: به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: زردآلوها را نصف کرده و هسته آنها را جدا کنید. سپس آنها را به قطعات کوچک برش بزنید. هویج را رنده کرده و خیار را به صورت نگینی خرد کنید. کاهو و پیاز قرمز را نیز خرد کنید.
مخلوط کردن مواد: تمام مواد آماده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
تهیه سس سالاد: در یک کاسه کوچک، آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
اضافه کردن سس: سس آماده شده را روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
تزئین و سرو: سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکات:
برای طعم بهتر، میتوانید از زردآلوهای رسیده و شیرین استفاده کنید.
برای تندی بیشتر، میتوانید از فلفل قرمز تند استفاده کنید.
برای یک سالاد کاملتر، میتوانید به سالاد خود آجیل خرد شده یا دانههای روغنی اضافه کنید.
این سالاد را میتوانید به عنوان پیش غذا، سالاد کنار غذا یا یک وعده سبک سرو کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید