سالاد ماکارونی به سبک شما
سالاد ماکارونی؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار سالاد ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که در مهمانیها و پیک نیکها بسیار سرو میشود. تهیه آن بسیار آسان است و میتوانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی را به آن اضافه کنید. در ادامه، طرز تهیه یک سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی را […]
سالاد ماکارونی؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار
سالاد ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که در مهمانیها و پیک نیکها بسیار سرو میشود. تهیه آن بسیار آسان است و میتوانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی را به آن اضافه کنید. در ادامه، طرز تهیه یک سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
ماکارونی فرمی: 500 گرم
کالباس: 200 گرم (خرد شده)
خیارشور: 6 عدد (خرد شده)
ذرت کنسرو شده: 1 قوطی
نخود فرنگی کنسرو شده: 1 قوطی
هویج: 2 عدد (رنده شده)
فلفل دلمه ای: 1 عدد (نگینی خرد شده)
پیازچه: به مقدار لازم (خرد شده)
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
سس مایونز: به مقدار لازم
ماست چکیده: به مقدار لازم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پخت ماکارونی: ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.
آماده سازی مواد: کالباس، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای، پیازچه و جعفری را خرد کنید.
تهیه سس: در یک کاسه جداگانه، سس مایونز، ماست چکیده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
مخلوط کردن مواد: همه مواد آماده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
اضافه کردن سس: سس آماده شده را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
سرو: سالاد ماکارونی را در ظرف سرو ریخته و با جعفری تازه تزیین کنید.
نکات:
ماکارونی: میتوانید از هر نوع ماکارونی فرمی که دوست دارید استفاده کنید.
کالباس: به جای کالباس میتوانید از مرغ پخته و ریش ریش شده، تن ماهی یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.
سبزیجات: میتوانید از سبزیجات دیگری مانند زیتون، قارچ یا گوجه فرنگی نیز در سالاد استفاده کنید.
سس: برای تهیه سس میتوانید از سسهای آماده سالاد نیز استفاده کنید.
طعم دهندهها: میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر پیاز یا آویشن برای طعمدار کردن سالاد استفاده کنید.
ماکارونی را آبکش کنید: بعد از پخت ماکارونی، آن را به خوبی آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مواد را سرد کنید: قبل از اضافه کردن سس، اجازه دهید مواد سالاد کاملا سرد شوند.
سس را کم کم اضافه کنید: سس را کم کم به سالاد اضافه کنید و در حین هم زدن، مقدار آن را تنظیم کنید.
تازگی مواد: از مواد تازه و باکیفیت برای تهیه سالاد استفاده کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید