سیر ترشی با شیره انگور؛ ترکیبی بینظیر از ترش و شیرین
طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور: یک ترشی خوشمزه و متفاوت سیر ترشی با شیره انگور، یک ترشی خوشمزه و متفاوت است که طعم شیرین و ترش آن، آن را به یک همراه عالی برای غذاهای مختلف تبدیل میکند. برای تهیه این ترشی به مواد اولیه سادهای نیاز دارید. مواد لازم: سیر: به مقدار […]
طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور: یک ترشی خوشمزه و متفاوت
سیر ترشی با شیره انگور، یک ترشی خوشمزه و متفاوت است که طعم شیرین و ترش آن، آن را به یک همراه عالی برای غذاهای مختلف تبدیل میکند. برای تهیه این ترشی به مواد اولیه سادهای نیاز دارید.
مواد لازم:
سیر: به مقدار دلخواه (سیرهای درشت و سفت را انتخاب کنید)
شیره انگور: به مقدار لازم (میزان شیره به مقدار سیر و سلیقه شما در شیرین یا ترش بودن ترشی بستگی دارد)
آب: به مقدار لازم (برای رقیق کردن شیره انگور)
نمک: به مقدار لازم
ادویههای دلخواه (مثل دانههای خردل، زیره، فلفل سیاه)
ابزار مورد نیاز:
شیشه تمیز و خشک
قابلمه
چاقو
مراحل تهیه:
آماده سازی سیر:
سیرها را پوست بکنید و به دلخواه میتوانید آنها را به چند قسمت تقسیم کنید.
سیرها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا ضدعفونی شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
تهیه شربت سیر ترشی:
در یک قابلمه، شیره انگور، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
ادویههای دلخواه را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا طعم ادویهها به خوبی به شربت نفوذ کند.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شربت کاملا خنک شود.
پر کردن شیشه:
شیشه تمیز و خشک را تا نیمه از سیر پر کنید.
شربت خنک شده را روی سیرها بریزید تا کاملا پوشیده شوند.
مطمئن شوید که تمام حبابهای هوا از شیشه خارج شده باشد.
در شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از شیره انگور طبیعی استفاده کنید.
میزان شیره انگور و آب را به دلخواه خود تنظیم کنید. اگر ترجیح میدهید ترشی شیرینتری داشته باشید، مقدار شیره انگور را بیشتر کنید.
برای ماندگاری بیشتر ترشی، میتوانید کمی سرکه به شربت اضافه کنید.
سیر ترشی معمولا بعد از گذشت یک هفته آماده مصرف است اما طعم آن با گذشت زمان بهتر میشود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید