شامی کشمشی خانگی: خوشمزهتر از چیزی که فکر میکنید
طرز تهیه شامی کشمشی خوشمزه و خانگی شامی کشمشی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی نظیری دارد. برای تهیه این شامی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید: مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم نخود پخته: 1 پیمانه برنج پخته: 1 پیمانه پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ کشمش پلویی: […]
طرز تهیه شامی کشمشی خوشمزه و خانگی
شامی کشمشی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی نظیری دارد. برای تهیه این شامی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
نخود پخته: 1 پیمانه
برنج پخته: 1 پیمانه
پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ
کشمش پلویی: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: به مقدار لازم
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: نخود و برنج را از قبل بپزید و پس از سرد شدن، آبکش کنید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. کشمش را بشویید و در آب گرم خیس کنید.
مخلوط کردن مواد: گوشت چرخ کرده، نخود پخته، برنج پخته، پیاز رنده شده، کشمش، تخم مرغ، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
قالب زدن: از مایه شامی به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد کنید. سپس هر طرف شامی را در آرد سوخاری بغلطانید.
سرخ کردن: روغن را در یک تابه داغ کنید و شامیها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
سرو: شامی کشمشی را همراه با برنج، سالاد و ترشی سرو کنید.
برای اینکه شامیها بهتر به هم بچسبند، میتوانید از کمی آرد نخودچی نیز استفاده کنید.
میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از مخلوط گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از ادویههای دیگری مانند دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
شامیها را میتوانید در فر نیز بپزید تا سالمتر باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید