طرز تهیه رب انار خانگی با رنگ سیاه دلنشین
طرز تهیه رب انار سیاه شمالی: یک چاشنی خوشمزه و خانگی رب انار سیاه شمالی، یکی از چاشنیهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از غذاها استفاده میشود. طعم ترش و شیرین آن، به غذاها طعمی بینظیر میبخشد. در این مطلب، طرز تهیه رب انار سیاه شمالی را به شما آموزش میدهیم تا […]
طرز تهیه رب انار سیاه شمالی: یک چاشنی خوشمزه و خانگی
رب انار سیاه شمالی، یکی از چاشنیهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از غذاها استفاده میشود. طعم ترش و شیرین آن، به غذاها طعمی بینظیر میبخشد. در این مطلب، طرز تهیه رب انار سیاه شمالی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این چاشنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
انار ترش: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
ابزار مورد نیاز:
قابلمه بزرگ
الک ریز
قاشق چوبی
ظرف شیشهای استریل شده
مراحل تهیه:
دانه گرفتن انار: انارها را شکسته و دانههای آن را جدا کنید.
آب گرفتن از دانهها: دانههای انار را در قابلمه بریزید و به اندازه یک بند انگشت روی آن آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آب انارها خارج شود.
پختن رب انار: حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید آب انارها تبخیر شود. مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد.
صاف کردن رب: پس از اینکه آب انار تقریباً تبخیر شد، مخلوط را از الک ریز رد کنید تا هسته و تفاله آن گرفته شود.
پختن مجدد: شربت بهدستآمده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود و رنگ آن به سیاه متمایل شود.
استریل کردن ظرف: ظرف شیشهای را به خوبی بشویید و در آب جوش قرار دهید تا استریل شود.
پر کردن ظرف: رب انار داغ را در ظرف شیشهای استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید.
نگهداری: ظرف را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:
برای اینکه رب انار سیاهتر شود، میتوانید چند عدد انار ترشتر به آن اضافه کنید.
برای شیرین شدن رب، میتوانید در انتهای پخت مقداری شکر به آن اضافه کنید.
اگر میخواهید رب انار غلیظتر شود، زمان پخت را بیشتر کنید.
برای جلوگیری از سوختن رب، مرتب آن را هم بزنید.
رب انار خانگی را میتوانید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.
نکات برای سیاه شدن رب انار:
انار ترش: استفاده از انار ترش باعث میشود رب انار رنگ تیرهتری داشته باشد.
پخت طولانی مدت: هرچه مدت زمان پخت بیشتر باشد، رنگ رب تیرهتر میشود.
حرارت ملایم: پخت با حرارت ملایم باعث میشود رنگ رب بهتر حفظ شود.
ظرف مسی: استفاده از ظرف مسی برای پخت رب انار باعث سیاه شدن سریعتر آن میشود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید