“پیتزای لواش: یک میان وعده خوشمزه و سریع برای شبهای شلوغ”
طرز تهیه پیتزای لواش: یک غذای سریع و خوشمزه پیتزای لواش یکی از سریعترین و سادهترین راهها برای تهیه یک غذای خوشمزه و دلچسب است. با کمی خلاقیت میتوانید انواع مختلف پیتزا را با استفاده از نان لواش تهیه کنید. در ادامه، یک دستور پخت پایه برای پیتزای لواش را به شما آموزش میدهیم. مواد […]
طرز تهیه پیتزای لواش: یک غذای سریع و خوشمزه
پیتزای لواش یکی از سریعترین و سادهترین راهها برای تهیه یک غذای خوشمزه و دلچسب است. با کمی خلاقیت میتوانید انواع مختلف پیتزا را با استفاده از نان لواش تهیه کنید. در ادامه، یک دستور پخت پایه برای پیتزای لواش را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
نان لواش: به تعداد نفرات
سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
مواد دلخواه (قارچ، گوشت چرخکرده، سوسیس، کالباس، فلفل دلمه، پیاز، ذرت و…)
ادویه (پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه، نمک)
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نانهای لواش را روی سینی فر قرار دهید.
پخش کردن سس: سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا را به طور یکنواخت روی سطح نان لواش پخش کنید.
اضافه کردن مواد دلخواه: مواد دلخواه خود را (قارچ، گوشت چرخکرده، سوسیس، کالباس و…) روی سس بریزید.
اضافه کردن پنیر: پنیر پیتزا را به مقدار دلخواه روی مواد بپاشید.
پختن: سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی شود، در فر قرار دهید.
سرو کردن: پیتزای لواش آماده است! میتوانید آن را به همراه سالاد یا سیبزمینی سرخکرده سرو کنید.
نکات مهم:
برای اینکه پیتزا تردتر شود، میتوانید قبل از اضافه کردن مواد، نان لواش را به مدت کوتاهی در توستر یا گریل قرار دهید.
برای تهیه یک پیتزای سالمتر، از سبزیجات تازه و پنیر کم چرب استفاده کنید.
میتوانید از سسهای آماده پیتزا استفاده کنید یا سس گوجه فرنگی خانگی تهیه کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر پیتزا، میتوانید از ادویههای مختلف مانند پودر کاری، پاپریکا یا ریحان استفاده کنید.
ایدههایی برای مواد پیتزا:
پیتزای سبزیجات: قارچ، فلفل دلمه، پیاز، ذرت، زیتون
پیتزای گوشت: گوشت چرخکرده، سوسیس، کالباس، پیاز
پیتزای مرغ: مرغ ریشریش، فلفل دلمه، پیاز، ذرت
پیتزای دریایی: میگو، ماهی، قارچ، پیاز
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید