کشف یک طعم پنهان: ته چین سمنانی را امتحان کنید
طرز تهیه ته چین سمنانی؛ سفری خوشمزه به قلب سمنان اگر به دنبال تجربهای متفاوت و طعمی اصیل هستید، ته چین سمنانی غذایی است که حتماً باید آن را امتحان کنید! این غذای محلی و فوقالعاده خوشمزه، ترکیبی بینظیر از برنج، گوشت، لپه و کشمش است که با عطر دلانگیز زعفران، هر ذائقهای را مجذوب […]
طرز تهیه ته چین سمنانی؛ سفری خوشمزه به قلب سمنان
اگر به دنبال تجربهای متفاوت و طعمی اصیل هستید، ته چین سمنانی غذایی است که حتماً باید آن را امتحان کنید! این غذای محلی و فوقالعاده خوشمزه، ترکیبی بینظیر از برنج، گوشت، لپه و کشمش است که با عطر دلانگیز زعفران، هر ذائقهای را مجذوب خود میکند. در ادامه، دستور پخت این ته چین خوشطعم را با یک رسپی آسان و مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ته چین سمنانی
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
لپه: ۱ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده: ۱ فنجان
فلفل و نمک: به مقدار لازم
روغن و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت مرحله به مرحله ته چین سمنانی
آماده کردن این پلوی خوشمزه بسیار ساده است:
آمادهسازی لپه: ابتدا لپهها را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
پخت مرغ: مرغ را با کمی نمک و زردچوبه مزهدار کرده و ماساژ دهید. سپس آن را به همراه مقداری آب و یک عدد پیاز خرد شده در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً پخته شود. اضافه کردن پیاز به از بین رفتن بوی مرغ کمک میکند.
پخت لپه: پس از پخت مرغ، لپههای خیسخورده را آبکش کرده و در تابهای با کمی روغن تفت دهید. این کار از بوی نامطبوع لپه جلوگیری میکند. سپس با دو لیوان آب روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
آمادهسازی برنج: برنج را نیز از قبل شسته و برای مدتی خیس کنید.
ریش ریش کردن مرغ و تفت دادن کشمش: مرغهای پخته شده را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید. لپههای پخته شده را آبکش کنید. کشمشهای پلویی پاک شده را با مقداری روغن در تابه تفت دهید.
پخت اولیه برنج: قابلمه آب را روی حرارت قرار داده و به آن نمک اضافه کنید. برنج را داخل آب جوش بریزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
ترکیب مواد ته دیگ: مقداری از برنج آبکش شده را به همراه زردههای تخم مرغ، روغن، کمی گلاب و زعفران دم کرده در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. مقداری فلفل، نمک و زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا طعمدار شود.
آمادهسازی مواد میانی: لپههای پخته شده را با کشمشهای تفتخورده مخلوط کنید. مرغهای ریش ریش شده را به این مخلوط اضافه کرده و در صورت تمایل، مقداری زعفران و زرشک نیز به آن بزنید. کمی ادویه اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید.
چیدن ته چین: حالا نوبت چیدن ته چین است! ابتدا یک لایه از برنج زعفرانی آماده شده را کف قابلمه بریزید. سپس مواد میانی (ترکیب مرغ، لپه و کشمش) را روی آن پخش کنید. در نهایت، لایه دیگر را با برنج معمولی یا ترکیبی از برنج زعفرانی و ماست روی مواد میانی قرار دهید.
دم کشیدن ته چین: قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ طلایی و خوشرنگی داشته باشید.
این ته چین محبوب، غذایی عالی برای مجالس و مهمانیهاست و طعمی فوقالعاده دارد. استفاده از ماست چکیده شیرین در این غذا، میتواند طعم بهتری به آن ببخشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید